آموزش اینماد تا  دریافت درگاه پرداخت بانکی

دریافت درگاه بانکی/دهکده الکترونیک

امروزه بیشتر خرید ها به صورت اینترنتی انجام می شود. افراد زیادی علاقه به راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی دارند. اما یکی از موارد اصلی داشتن یک فروشگاه آنلاین، دریافت درگاه پرداخت اینترنتی است. البته روش های پرداخت مانند کارت به کارت، پرداخت در محل و یا نقدی نیز وجود دارد. اما بیشتر افراد پرداخت آنلاین را به روش های دیگر ترجیح می دهند. برای دریافت درگاه پرداخت مراحل نسبتا زیاد و زمانبری وجود دارد. به صورت کلی ۳ مرحله مهم برای داشتن یک درگاه اینترنتی وجود دارد. این مراحل شامل دریافت اینماد، دریافت کد مالیاتی و در پایان دریافت درگاه اینترنتی مستقیم و یا غیر مستقیم است. در ادامه به صورت مفصل درباره این مراحل صحبت می کنیم.

دریافت درگاه بانکی/دهکده الکترونیک

آموزش مراحل دریافت اینماد

اینماد یا همان نماد الکترونیکی به عنوان یک نماد رسمی ایرانی شناخته می شود. این نشان توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به وب سایت ها داده می شود. به زبان ساده، متخصصان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی پس از بررسی دقیق وب سایت، در صورت داشتن صلاحیت، سایت ما را تایید می کنند. با دریافت eNamad یک صفحه با اطلاعات تماس و مشخصات مدیر فروشگاه در سایت اینماد ایجاد می شود. کاربران نیز با بررسی این اطلاعات از صحت و اعتبار یک فروشگاه اطمینان پیدا می کنند.

برای دریافت اینماد ابتدا باید در وب سایت رسمی اینماد عضو شویم. پس از درج اطلاعات هویتی لازم، حساب کاربری ما ایجاد می شود. در مرحله بعدی باید مدارک لازم، مانند تصویر کارت ملی و … را آپلود کنیم. پس از تایید این مرحله، نوبت به ثبت اطلاعات کسب و کار اینترنتی ما می رسد. نکته مهم این است که قبل از شروع این مرحله، از وجود قابلیت خرید محصول بر روی سایت خود اطمینان داشته باشیم. زیرا پس از ثبت اطلاعات وب سایت مانند نام، آدرس، آدرس محل شرکت و …، کارشناسان اینماد باید فرآیند خرید بر روی سایت را تایید کنند. در کنار این موارد، هویت و سابقه فرد نیز بررسی می شود.

شرایط مورد نیاز دریافت اینماد

دریافت اینماد شرایط و قوانین خود را دارد. این شرایط عبارتند از:

  • فرد تقاضا کننده باید بالای ۱۸ سال سن داشته باشد.
  • دامنه ثبت شده به نام شخص و یا شرکت باشد.
  • محصولی با امکان ثبت سفارش بر روی وب سایت وجود داشته باشد.
  • آدرس محل شرکت، شماره موبایل و تلفن ثابت قابل ارائه باشد.
  • صفحه فروش و شرایط مرجوع کردن سفارش بر روی سایت وجود داشته باشد.

البته موارد دیگر نیز وجود دارد. اما نکات بالا جزو مهم ترین شرایط مورد نیاز دریافت eNamad است. تمام شماره ها پس از ثبت نیاز به احراز و تایید دارند. آدرس ثبت شده نیز توسط ارسال یک نامه به شخص متقاضی بررسی می شود. در این نامه یک کد برای تایید در وب سایت اینماد وجود دارد. از طرفی با درج کد هایی بر روی دامنه و هاست، مالکیت وب سایت نیز بررسی می شود.

در مرحله بعدی نیاز به مشخص کردن حوزه کاری و دریافت مدارک مورد نیاز است. برخی کسب و کار ها باید مجوز های مربوط به فعالیت خود را از سازمان های مربوطه دریافت و بارگذاری کنند. این مورد توسط کارشناسان اینماد به شما اعلام می شود. پس از ثبت و تایید تمام اطلاعات، مبلغی بابت ارائه نماد تجارت الکترونیکی یا همان اینماد ازشما دریافت میگردد.

ستاره ها در اینماد چیست؟

اعتبار نماد تجارت الکترونیکی با ستاره های آن سنجیده می شود. در سیستم اینماد از یک تا پنج ستاره قابل دریافت است. به تازگی و با قوانین جدید مالیاتی اینماد بدون ستاره نیز به این سیستم اضافه شده است. اینماد بدون ستاره با احراز هویت و محل کسب و کار به سادگی قابل دریافت است.

در صورت ارائه مجوز ها و تایید صلاحیت اینماد یک ستاره دریافت می شود. اینماد ۲ ستاره به سادگی و با داشتن گواهی SSL بر روی سایت قابل دریافت است. ستاره های بیشتر بر اساس سابقه فعالیت، رضایت مشتریان، امنیت وب سایت، رابط کاربری و موارد دیگر توسط کارشناسان این مجموعه، به کسب و کار ها ارائه می شود.

دریافت درگاه بانکی/دهکده الکترونیک

لزوم کد مالیاتی برای درگاه پرداخت

از ۱ بهمن ۱۳۹۹ تمام درگاه های پرداخت مستقیم و غیر مستقیم و همچنین پایانه های فروش (POS) باید کد مالیاتی ارائه کنند. پیش از این برای دریافت درگاه پرداخت غیر مستقیم نیازی به ارائه کد مالیاتی نبود. مراحل دریافت کد مالیاتی نیز با ارائه اطلاعات هویتی و کسب و کار شروع می شود. پس از ارائه مدارک مورد نیاز، یک کد پیگیری مالیاتی دریافت می کنیم. این کد برای دریافت درگاه پرداخت اجباری است.

کد مالیاتی برای درگاه پرداخت/دهکده الکترونیک

دریافت درگاه پرداخت بانکی

پس از دریافت اینماد و کد مالیاتی می توان برای دریافت درگاه بانک اقدام کرد. به صورت کلی دو مدل درگاه پرداخت مستقیم و واسط وجود دارد. به زبان ساده، درگاه مستقیم توسط بانک و درگاه واسط توسط شرکت های پرداخت یار ارائه می شود. درگاه های واسط معمولا به دلیل جوان تر بودن تیم، امکانات و قابلیت های جذاب تری دارند.

اما درگاه پرداخت مستقیم از طرف خود بانک ها ارائه می شود. در این مدل پرداخت ها سریع تر و مطمئن تر به حساب شما واریز می شوند. اغلب بانک ها درگاه آنلاین نیز ارائه می دهند که طبیعی است از بانکی که در آن حساب داریم، اقدام به دریافت درگاه پرداخت آنلاین کنیم.

دریافت درگاه آنلاین نیز به سادگی و با ارائه اطلاعات هویتی، کد مالیاتی و اینماد قابل انجام است. پس از دریافت درگاه پرداخت، معمولا یک کلید رمز در اختیار ما قرار می گیرد. در وردپرس افزونه های کاملا امن برای اتصال وب سایت با درگاه های مختلف وجود دارد. از طرفی بیشتر ارائه دهندگان این خدمت، کد های آماده و مستندات کاملی در اختیار برنامه نویس ها قرار می دهند.

دریافت درگاه پرداخت بانکی/دهکده الکترونیک

برای دریافت راهنمایی بیشتر میتوانید با شماره:

☎️۰۲۱-۸۸۱۹۹۹۵۸ تماس بگیرید.

همکاران ما در دهکده الکترونیک در کنار شما هستند و تا مرحله دریافت اینماد راهنمایی لازم را خواهند داشت.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *